(PRIMER) - magic city (ciutat màgica)

keywords: think, imagine, draw, paint, cut, decide, stick, city vocabulary (house, buildings, school, hospital, restaurant, train station...)

primera part: es presenta el projecte als alumnes. tot el grup aula treballa junt en l'el·laboració d'un ciutat màgica. Tenim un mural de 3x1 metres buit a on ens cal anar construint tots els serveis necessaris perquè la gent hi pugui viure. A mesura que la ciutat vagi creixent requerirà més serveis i infrastuctures. El fet que sigui màgica els permet incorporar-hi elements de fantasia: (cotxes que volen, edificis que caminen...)

novembre07 164

segona part: els alumnes decideixen que dibuixaran. Cal intentar organitzar el grup per anar dirigint el procés i diversificar la producció. No tots poden treballar fent escoles, per exemple. La organització també permet plantejar les problemàtiques derivades de les seves creacions: quins serveis addicionals necessitaran els habitants de la ciutat màgica? A on jugaran els infants? Etc.

novembre07 165

Segona part: després de dibuixar, pintar i retallar els seus elements, els alumnes decideixen a on els enganxaran i així s'anirà construint la ciutat màgica, de manera orgànica. Si no es diposa de gaire espai, la ciutat pot crèixer modul·larment, afegint murals un al costat de l'altre. S'acaba el mural amb una capa de vernís.


novembre07 166

No comments:

Entrades relacionades...