(PRIMER) - colour menu - (menu de colors)

keywords: colour, menu, combination, mix, soft, hard

IMG_1786

IMG_1785

Primera part: els alumnes porten caixes de cereales o de galetes buides per reutilitzar-les per pintar-hi. Aquest cartró és ideal (i econòmic), per experimentar amb l'aquarel·la. Alguns alumnes encara tenen dificultats per desmuntar les caixes. Altres ja tenen clar com preparar els seus cartrons per treballar. Una minoria, malgrat haver insistit moltíssimes vegades, encara no ha portat cap caixa en tot el curs.

Segona part: després de repassar tots els colors, en anglès per suposat, comprovem els seus coneixements sobre la composició dels colors.

- What do get if you mix red and yellow? Red and white? (Què aconsegueixes si barreges vermell i groc? I vermell i blanc?)

Tercera part: La pràctica consisteix en crear un menú de colors, el major número de colors diferents, practicant i experimentant les mescles. Aquesta activitat els instrueix en l'habit de l'utilització de l'aquarel·la. La constant repetició els ajuda a adquirir l'hàbit per pintar correctament, sense fer massa pressió amb el pinzell quan barregen l'aigua amb el pigment. Cada cop estic més convençut que pintar, sobretot amb pinzell, els relaxa, (no a tots, és clar).

Tot i começar fent taques, alguns alumnes prenen la iniciativa i les transformen en alguna forma.

IMG_1824

No comments:

Entrades relacionades...