(TERCER i QUART) - Relation paper (Paper relacional)Aquesta activitat la vaig presentar a un curs de Formació de Professorat. Adjunto el text que l'acompanyava...


Us presento la meva primera tasca del curs. De totes les pràctiques del primer mòdul, la que més m'ha fascinat és la que tracta de la relació del cos i l'espai. Sembla que he contagiat aquest interés als meus alumnes i amb alguns estem pensant d'anar a fer algunes representacions al pati de l'escola, però això serà dilluns, pel que estaré fora de termini. Tot i això, us adjunto algunes imatges d'una altra activitat que he acabat ara fa poca estona i que també està inspirada en els continguts del curs. Llegint les pràctiques suggerides al mòdul, em va venir el cap el treball de Lygia Clark, artista brasilera preocupada (entre altres coses), per la realció entre les persones. He anomenat la proposta "Relation Paper" (ja que aquí la plàstica la fem in english). Hem parlat de diferents relacions que poden establir-se entre les persones:

* Entre dos amics
* Entre compradors i venedor en una botiga (sense ser amics)
* Al pati jugant a futbol amb companys d'altres classes

En totes elles hi ha un element fonamental per formar la relació: la comunicació. Aquest vincle comunicatiu l'hem representat mitjançant tires de paper fetes a partir de fotocòpies sobrants. Sense definir quin era la "forma" del resultat final a part de "la visualització de la relació" (we need to see the relation between the people), els alumnes han trobat solucions, com a mínim, curioses... Us en deixo algunes:

7 comments:

RUTH ARIACA said...

hola,la foto del grup de la Laia es molt guaxi,¡sambleu momies!

RUTH ARIACA said...

hola, el grup de la Aisata es impresionant

Anonymous said...

AITOR LLORIS MORENO

Hola, les fotos son xulisimes! m' ha agradat moltissim!!

mireia chia said...

que be que u fan

dounia said...

hola elgrubde en ghristian es molt macu

dounia elhauari said...

hola magrada el den christian

aida bonet said...

hello,christian tots els grups de tercer son mmmooolllttt xxxuuullliiisssiiimmmsss good byye


aida

Entrades relacionades...